Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu pe DN6. Un tir a luat foc

Incendiu pe DN6. Un tir a luat foc

Incendiu pe DN6. Un tir a luat foc
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    04 Apr 2017   •   18:39

Un tir încărcat cu usturoi a luat foc, marţi după-amiaza, în timp ce circula pe Drumul Naţional 6, pe raza localităţii Plugova, iar traficul a fost restricţionat pe o singură bandă, până la venirea pompierilor.

„La ora 15.17, pompierii cărăşeni au fost anunţaţi despre un incendiu produs în apropiere de Plugova, la un tir încărcat cu usturoi, înmatriculat în România. Incendiul nu a pornit de la motor sau din cabină, pentru că au ars anvelope şi o parte din sacii cu usturoi pe care îi transporta. Timp de peste un sfert de oră, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur fir”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Şoferul, în vârstă de 42 de ani, din Dolj, a reuşit să decupleze capul tractor de remorcă, aşa încât au fost limitate extinderea incendiului şi eventuale pagube.

Acesta se deplasa dinspre Orşova spre Caransebeş, cu intenţia de a ajunge la Buzău, a precizat, pentru Agerpres, Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu TIR foc trafic restrictionat pompieri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close