Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Giurgiu a fost înjunghiată de soț pe stradă. Gestul șocant pe care l-a făcut bărbatul apoi

O femeie din Giurgiu a fost înjunghiată de soț pe stradă. Gestul șocant pe care l-a făcut bărbatul apoi

O femeie din Giurgiu a fost înjunghiată de soț pe stradă. Gestul șocant pe care l-a făcut bărbatul apoi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    24 Mai 2017   •   23:15

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări pentru tentativă la infracţiunea de omor şi moarte suspectă, după ce un bărbat în vârstă de 44 de ani din judeţul Giurgiu şi-a înjunghiat soţia şi apoi a fost găsit spânzurat pe malul Dunării, în apropiere de zona unde a avut loc incidentul.

„Prin 112 am fost sesizaţi marţi după-amiaza de un trecător că pe drumul care leagă localitatea Oinacu de Gostinu o femeie a fost înjunghiată de soţul ei”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El a spus că poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că femeia înjunghiată în vârstă de 38 de ani se afla într-un autoturism condus de sora ei când, pe acelaşi drum, a apărut cu un alt autoturism soţul ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani. Cele două maşini au oprit, iar soţul şi-a înjunghiat soţia.

Din spusele martorilor a reieşit faptul că bărbatul era afectat pentru că soţia introdusese acţiune de divorţ.

La sosirea poliţiştilor, bărbatul dispăruse de la locul faptei, iar după cercetări şi căutări acesta a fost găsit spânzurat într-o lizieră de pe malul Dunării.

Femeia înjunghiată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar trupul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Giurgiu injunghiata spanzurat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close