Antena 3 CNN Actualitate Maşina lui Tiberiu Niţu, accident la DNA

Maşina lui Tiberiu Niţu, accident la DNA

Maşina lui Tiberiu Niţu, accident la DNA
09 Feb 2016   •   09:01
Mașina în care se afla fostul procuror general al României Tiberiu Nițu a fost implicată într-un accident minor, marți dimineață, la plecarea de la sediul DNA.
 
Cel mai probabil șoferul autoturismului în care se afla Nițu s-a emoționat atunci când a văzut atâtea camere de luat vederi și, atunci când a vrut să plece de pe loc, a lovit ușor o altă mașină care era parcată în spatele lui.
 
Fostul procuror general al României Tiberiu Nițu a fost pus sub urmărire penală în dosarul coloanelor oficiale, potrivit unor surse citate de Antena 3.
 
Scandalul coloanelor oficiale a generat un cutremur în Justiţie şi în Ministerul de Interne. 
 
Una dintre acuzațiile aduse de DNA lui Gabriel Oprea se referă la un protocol încheiat între Ministerul de Interne și Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție (PICCJ), protocol în urma căruia procurorului general al României i se permite să fie însoțit de ehipaje ale Poliției în deplasările din București.

În ce privește protocolul încheiat cu MAI, în urma căruia lui Tiberiu i se permitea să fie însoțit de ehipaje ale Poliției în deplasările din București, fostul procuror general al României susâine că actul nu a fost solicitat de el.

×
Subiecte în articol: Tiberiu Niţu accident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close