Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri în 2015

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri în 2015

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri în 2015
04 Ian 2016   •   17:50

Antena 3 a fost cel mai urmarit post informativ din Romania pe parcursul anului 2015, conform cifrelor de audienta furnizate de catre Kantar Media. Cu o medie de 2 puncte de rating si 8.4% market share, Antena 3 a condus clasamentul televiziunilor de stiri in audiente si s-a situat imediat dupa cele mai importante posturi generaliste, Pro tv si Antena 1, in ierarhia generala.



Cei mai multi romani au ales sa urmareasca Antena 3 si seara, postul nostru inregistrand o medie de 3.6% rating si 7.8% cota de piata.



De asemenea, in clasamentul celor mai urmarite programe difuzate de posturile de stiri intreg anul 2015, Antena 3 conduce detasat, ocupand primele 13 pozitii consecutiv. Pe locul intai se situeaza Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, urmeaza apoi teledonul national “Romani impreuna”, organizat de trustul INTACT pentru victimele tragediei de la Colectiv, iar pe locul 3, Radu Tudor, cu “Punctul de intalnire”.




Fara a lua in calcul si transmisiunile si editiile cu tematici speciale, topul celor mai urmarite programe difuzate de posturile de stiri arata asa:






In medie, 2.744.000 de telespectatori din mediul urban cu varsta peste 18 ani au vizionat cel putin un minut programele difuzate de Antena 3 in anul 2015, cu 310.000 de persoane mai mult fata de cat a inregistrat urmatorul post tv din nisa.



Copyright: Armadata SRL / Target: 18+ urban

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.
 

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta audiente
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close