Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, prima opțiune la evenimentele importante

Antena 3, prima opțiune la evenimentele importante

Antena 3, prima opțiune la evenimentele importante
15 Iun 2017   •   12:18

Antena 3 a fost inca o data cel mai urmarit post informativ din Romania la evenimentele importante, conform cifrelor de audienta furnizate de catre Kantar Media. Miercuri, 14 iunie, cand a avut loc CEx PSD pentru demiterea premierului Sorin Grindeanu, Antena 3 s-a situat pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri din Romania la nivelul intregii zile, cu o medie de 10.1% market share, la distanta confortabila fata de celelalte posturi ale nisei.

Postul nostru de stiri si-a conservat pozitia de lider detasat si seara, in prime time, unde a inregistrat o medie de 10% in randul publicului din mediul urban, in varsta de peste 18 ani.

Antena 3 a repetat aceste performante si pe targetul commercial, cu medii de 5.4% cota de piata pe intreaga zi si 4.3% in prime time,  cifre aproape duble fata de urmatorul clasat.

In intervalul orar 22:00-02:00, cand s-a difuzat o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Antena 3 a fost lider de piata pe targetul 18+urban, ceea ce inseamna ca a fost cel mai urmarit post tv din intreaga tara. Cifrele inregistrate indica o medie de 13.7% market share pe intreg intervalul, si va multumim ca ati fost alaturi de noi inca o data, atat seara, cat si pe parcursul intregii zile.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

Copyright ARMA DATA SRL.

 

×
Subiecte în articol: Antena 3 Sinteza Zilei audiente antena 3
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close