Antena 3 CNN Actualitate Media Capcana uriașă întinsă postului de televiziune Antena 3. Mihai Gâdea prezintă dovada operațiunii de intoxicare

Capcana uriașă întinsă postului de televiziune Antena 3. Mihai Gâdea prezintă dovada operațiunii de intoxicare

Capcana uriașă întinsă postului de televiziune Antena 3. Mihai Gâdea prezintă dovada operațiunii de intoxicare
25 Sep 2017   •   22:30

Mihai Gâdea a dezvăluit, la Sinteza Zilei, cum s-a încercat compromiterea postului de televiziune Antena 3 printr-o operațiune de ”intoxicare” cu documente false.

"Cineva s-a gândit să compromită Antena 3 şi GIP întinzând o capcană, plasând nişte documente secrete", a anunțat Mihai Gâdea, în debutul emisiunii de luni seară.

După ce procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a afirmat că au apărut noi forme de atac la adresa instituţiei pe care o conduce, cum ar fi e-mailuri false trimise în numele procurorilor anticorupţie, Mihai Gâdea a povestit, la Antena 3, cum a fost căutat în repetate rânduri de o persoană care a încercat să-i ofere pe tavă informații compromițătoare despre șefa DNA.

”Într-o seară, la finalul emisiunii, producătoarea îmi spune că e cineva în hol, la intrare, care vrea să vorbească cu mine. (...) Că are ceva..bomba atomică. Niște e-mailuri de la Kovesi pentru cineva anume, cu niște lucruri foarte grave. I-a spus producătoarei că e speriat și că fuge în noaptea aia”, a povestit Mihai Gâdea. 

Mihai Gâdea a mai povestit că a fost căutat, probabil de aceeași persoană, și a doua zi, însă că nu a intrat în contact cu acea persoană. Ulterior, și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a anunțat că a primit respectivele documente compromițătoare. Mai mult, Ciuvică ar fi precizat că „sursa” e-mailurilor ar fi sugerat ca subiectul să fie neapărat discutat în emisiunile Antena 3.

„Este dovada încercării de intoxicare și capcana ce ne-a fost întinsă, mie și domnului Ciuvică, poate poate le vom publica. Numai că, vă dați seama ce se întâmpla dacă le prezentam ca și când sunt autentice și se dovedea că, de fapt, sunt false, noi eram acuzați de fals și manipulare, nu cei care ne-au întins această capcana. E o metodă rusească de a intoxica pe cineva”, a spus Mihai Gâdea.

La rândul său, Mugur Ciuvică nu a exclus ca oameni din zona DNA să fi stat în spatele acestei operațiuni, arâtând că, de regulă, „astfel de bombe nu vin ele să te caute pe tine și să îți bată la ușă; ești fericit dacă le obții”.

Iată câteva dintre e-mailurile în cauză

Înregistrări incredibile cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close