Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, pe blog: În Germania apar tot mai des “miliţiile populare”. Liderii UE par complet depășiți

Radu Tudor, pe blog: În Germania apar tot mai des “miliţiile populare”. Liderii UE par complet depășiți

Radu Tudor, pe blog: În Germania apar tot mai des “miliţiile populare”. Liderii UE par complet depășiți
Sursa foto: foto: captura Antena 3
18 Ian 2016   •   14:21

Situația din Germania devine destul de complicată după ce un milion de refugiați au fost primiți în această țară, scrie Radu Tudor pe blog, unde comentează un articol publicat de Deutsche Welle.

”Atacurile si agresiunile sexuale din Koln si Hamburg, comportamentul agresiv al unora dintre imigranti a starnit intoleranta asupra tuturor celor veniti din Orientul Mijlociu. Aparitia unor “militia populare” de dreapta intr-o tara cu trecutul Germaniei ar trebui sa reprezinte un urias semnal de alarma pentru toata Europa. Din pacate, liderii UE par complet depasiti de criza imigrantilor si inca sa balbaie in privinta unor masuri concrete si solide pentru rezolvarea situatiei”, scrie Radu Tudor.
 
După agresiunile de la Köln, în Germania iau naştere tot mai multe “miliţii populare”. Din punct de vedere legal, unele dintre ele merg pe gheaţă subţire. Totuşi, astfel de grupări nu sunt ilegale din start, scrie dw.de.
Continuarea pe radu-tudor.ro

×
Subiecte în articol: radu tudor Germania criza imigranţilor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close