Antena 3 CNN Actualitate Mezinul familiei Bodnariu, din nou în brațele părinților săi. Mihai Gâdea, pe Facebook: ”Prima victorie a familiei Bodnariu!”

Mezinul familiei Bodnariu, din nou în brațele părinților săi. Mihai Gâdea, pe Facebook: ”Prima victorie a familiei Bodnariu!”

Mezinul familiei Bodnariu, din nou în brațele părinților săi. Mihai Gâdea, pe Facebook: ”Prima victorie a familiei Bodnariu!”
06 Apr 2016   •   17:51

Mezinul familiei Bodnariu a revenit în grija părinţilor săi, după ce judecătorii norvegieni au decis că băiețelul pe nume Ezekiel trebuie dat înapoi familiei.

Mihai Gâdea, care s-a implicat în cazul familiei Bodnariu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cei doi părinți și fiul lor cel mic.

Prima victorie a familiei Bodnariu! Sunt foarte bucuros pentru ei!

Posted by Mihai Gadea on 6 Aprilie 2016

Decizia judecătorului, parțial favorabilă, anulează hotărârea Barnevernet de a lua pe Ezekiel în custodie. Decizia nu se referă însă și la fetele familiei. 

Cazul Bodnariu, pe larg AICI

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

 

×
Subiecte în articol: Cazul Bodnariu Familia Bodnariu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close