Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Este ceva fără precedent. Este imposibil să muți cinci posturi de televiziune în cinci zile

Mihai Gâdea: Este ceva fără precedent. Este imposibil să muți cinci posturi de televiziune în cinci zile

Mihai Gâdea: Este ceva fără precedent. Este imposibil să muți cinci posturi de televiziune în cinci zile
15 Feb 2016   •   19:54
Antena 3 și Observator riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de astăzi.

„Este ceva fără precedent. Este realmente imposibil să muți un post de televiziune în cinci zile, să muți cinci posturi de televiziune în cinci zile. Este absolut imposibil”, a explicat Mihai Gâdea, la Observator.

„Din momentul în care aceste sedii au fost confiscate, noi am făcut în repetate rânduri, de bună credință, documente către toate instituțiile statului pentru a întreba care este procedura de urmat. Putem să închiriem și noi, așa cum închiriează cele mai multe posturi din România, sedii ale statului? (...) Până la această oră, în urma nenumăratelor noastre documente pe care le-am trimis instituțiilor statului, nu am primit niciun răspuns”, a precizat directorul Antena 3.




×
Subiecte în articol: post confiscat evacuare evacuare antena 3
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close