Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Interne promite sindicaliștilor din Poliție spor de permanenţă şi plata pentru munca din zilele libere

Ministrul de Interne promite sindicaliștilor din Poliție spor de permanenţă şi plata pentru munca din zilele libere

Ministrul de Interne promite sindicaliștilor din Poliție spor de permanenţă şi plata pentru munca din zilele libere
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    28 Mar 2017   •   23:37

Ministrul de Interne, Carmen Dan, promite sindicaliștilor din Poliție spor de permanenţă şi plata pentru munca prestată în zilele libere. Ea a menționat că aceste amendamente asupra cărora s-a ajuns la un acord cu sindicatele sunt în procedură legislativă, în Parlament, potrivit Libertatea.ro.

Carmen Dan a afirmat, la Parlament, că a stabilit cu liderii sindicatelor din Poliţie formularea a încă două amendamente, unul privind acordarea unui spor de permanenţă şi un altul pentru munca prestată în zilele libere.

„Au fost multe teme de discuţii (…) concretizate în amendamente care s-au depus. În momentul acesta sunt în procedură legislativă la Parlament. În afară de cele pe care noi le-am anunţat deja, ultima întâlnire a stabilit concret formularea a încă două amendamente care privesc plata serviciului liberelor pentru poliţişti şi a situaţiei în care ei sunt în permanenţă”, a declarat ministrul de Interne.
 

×
Subiecte în articol: carmen dan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close