x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, apel la familiile răniților în Colectiv: Să reacționeze la acuzațiile privind banii donați

de A.M.P   •   14 Ian 2016   •   00:46
Mircea Badea a făcut un apel la familiile victimelor din Colectiv să reacționeze public în legătură cu acuzațiile lansate în presă de ”rude” care se plâng că asociațiile și ONG-urile au deturnat banii donați.

Mircea Badea a citit în emisiunea ”În gura presei” un articol publicat pe site-ul B1 în care se vorbește despre cum ”familiile victimelor” susțin că nu au primit nici până acum banii necesari pentru îngrijirile medicale.

Badea a afirmat că, cel puțin în privința Fundației Mereu Aproape, acuzațiile făcute sub protecția anonimatului sunt false. Badea a reamintit că Sandra Stoicescu a postat constant pe Facebook și pe pagina fundației cheltuielile și banii care au ajuns la fiecare persoană în parte.

Cu toate acestea, Mircea Badea nu exclude varianta că alte asociații, fundații sau ONG-uri să nu fi ajuns la toate familiile răniților din Colectiv din chestiuni care țin pur de logistică sau organizare.

”Fundația Mereu Aproape are o experiență uriașă. Alții s-au descurcat mai greu un pic”,
a spus Mircea Badea.

”Eu aș vrea să o văd pe mama care spune asta (declarațiile din articolul postat de b1.ro). Eu sunt absolut convins că ea nu există. În cazul în care nu este o invenție, aș vrea să o văd. Eu am donat la o fundație și sunt interesat. Cum, sunt probleme cu banii pe care i-am donat eu? Nu au ajuns la răniți?”, a mai spus Badea, arătând că este de datoria familiilor victimelor să reacționeze la mizeriile scrie sub protecția anonimatului.

Astăzi, Mircea Badea a postat, pe blogul său, un mesaj în care anunță că s-a hotărât să nu mai doneze vreun leu vreodată,oricat de tulburătoare ar fi povestea respectivă și oricat de mulți bani ar avea”.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati