x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Dacă aș fi medic, jur că aș practica doar la privat

de A.M.P   •   29 Ian 2016   •   00:29
Mircea Badea a comentat, la ”În gura presei”, de la Antena 3, un articol publicat în Jurnalul Național despre dificultățile întâmpinate de medicii români care se supraspecializează în străinătate și se întorc apoi în țară.

Articolul intitulat ”Supraspecializați în Occident, ținuți pe tușă în România”, urmărește poveștile mai multor medici români care au fost nevoiți să aștepte luni întregi, ba chiar ani, în anumite cazuri, ca statul român să le echivaleze studiile.

”Eu dacă aș fi medic, jur că nu aș practica decât la privat. La privat e foarte simplu. Ai bani, te rezolv. Nu ai bani, fă bani și te rezolv după aia”, a spus Mircea Badea.

”Dintr-un milion de puncte de vedere mi se pare absolut îngrozitor să lucrezi pentru sistemul de stat din România. Primele două motive egal simistre: 1. sistemul în sine. 2. tona de lături pe care trebuie să o suport de la mentalul colectiv suprapoluat”, a mai spus Mircea Badea.
poza

Actualitate

Oameni importanți în dictatura lui Ceaușescu au fondat Hexi Pharma

Compania Hexi Pharma Co. a fost creată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al...

24 Mai 2016  •  10:41

poza

Show

Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice? Cum a apărut la un eveniment monden

Elena Băsescu a reușit să scape de kilogramele în plus acumulate după cele două sarcini și arată destul de bine la corp. La chip, spun specialiștii, este total schimbată. Iar de vină nu ar fi machiajul,...

24 Mai 2016  •  10:36

sati