x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Dacă aș fi medic, jur că aș practica doar la privat

de A.M.P   •   29 Ian 2016   •   00:29
Mircea Badea a comentat, la ”În gura presei”, de la Antena 3, un articol publicat în Jurnalul Național despre dificultățile întâmpinate de medicii români care se supraspecializează în străinătate și se întorc apoi în țară.

Articolul intitulat ”Supraspecializați în Occident, ținuți pe tușă în România”, urmărește poveștile mai multor medici români care au fost nevoiți să aștepte luni întregi, ba chiar ani, în anumite cazuri, ca statul român să le echivaleze studiile.

”Eu dacă aș fi medic, jur că nu aș practica decât la privat. La privat e foarte simplu. Ai bani, te rezolv. Nu ai bani, fă bani și te rezolv după aia”, a spus Mircea Badea.

”Dintr-un milion de puncte de vedere mi se pare absolut îngrozitor să lucrezi pentru sistemul de stat din România. Primele două motive egal simistre: 1. sistemul în sine. 2. tona de lături pe care trebuie să o suport de la mentalul colectiv suprapoluat”, a mai spus Mircea Badea.
poza

Actualitate

Gabriel Oprea, reacție după verdictul de plagiat dat de specialişti: Un zvon

Fostul vicepremier Gabriel Oprea se arată sceptic în privința verdictului de plagiat dat marți, în cazul tezei sale de doctorat, de către comisia juridică a CNATCDU.  Oprea, fost ministru de...

27 Iul 2016  •  00:54

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati