Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Fostul șef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani

Mircea Badea: Fostul șef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani

Mircea Badea: Fostul șef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani
07 Mar 2016   •   11:15

Mircea Badea a prezentat și comentat, în ediția de duminică seară a emisiunii În gura presei, interviul acordat de fostul șef al US Secret Service – regiunea Europa de Est, Darren White, lui Robert Turcescu.

Fostul șef al US Secret Service a declarat că are ”îndoieli serioase” cu privire la abilitatea șefei DNA Laura Codruța Kovesi de a fi neutră și obiectivă.

„Eu sunt absolut convins că acest interviu nu este un rezultat al faptului că un om care a fost șeful Secret Service în România timp de 5 ani se plictisește foarte rău, nu avea ce să facă și a zis „hai să apar și eu la un post de televiziune pe net al unui fost ofițer sub acoperire”. Îmi exprim legitim această speranță că americanii își iau mâna de pe binom. Este evident că au fost înforțați în tot acest timp, nu doar de potentații români ai vremii, dar și de structuri externe, la rândul lor foarte puternice. Sau, în primul rând, de aceste structuri foarte puternice. Și sper din suflet că americanii și-au luat mâna de pe binom. (…) După părerea mea, nu putem interpreta în altă cheie ceea ce spune în aceste momente fostul șef la US Scret Service”, a  declarat Mircea Badea.

„Fostul șef al Secret Service spune lucruri pe care noi le-am spus timp de 11 ani, pe care le-am demonstrat fără doar și poate timp de 11 ani, care sunt acum confirmate milimetric, așa cum toate anchetele, toate dezvăluirile făcute de Antena 3 au fost confrmate milimetric”, a concluzionat realizatorul emisiunii În gura presei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close