x close

Fii alături de noi!

Fostul șef al US Secret Service în România: ”Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea Codruței Kovesi de a fi neutră şi obiectivă”

de A.M.P   •   07 Mar 2016   •   00:02
Fostul șef al US Secret Service – regiunea Europa de Est, Darren White, a declarat, într-un interviu acordat lui Robert Turcescu, că are ”îndoieli serioase” cu privire la abilitatea șefei DNA Laura Codruța Kovesi de a fi neutră și obiectivă.

Darren White precizează, în interviul din care Mihai Gâdea difuzează la Sinteza zilei câteva fragmente, că deși nu este foarte la curent cu ce se întâmplă în România, ”deseori oamenii pe care îi vezi anchetați de DNA, DIICOT și alții sunt ținte politice”. ”Aș avea niște dubii cu privire la legitimitatea anchetelor în desfășurare demarate de aceste structuri pentru că de regulă sunt represalii cu ținte politice”, a spus Darren White.

Întrebat de Turcescu dacă crede că Laura Codruta Kovesi trebuie reconfirmată ca şefă la DNA, Darren White răspunde: ”Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei de a fi neutră corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta”.

”Eu am nevoie să vină un domn de la US Secret Service să îmi spună lucrurile astea. Eu cunosc realitatea din România. Sigur că nu putem vorbi acum despre lupta anticorupție la modul acesta propagandistic care se orchestrează în spațiul public din România chiar de serviciile secrete”, a spus Mircea Badea, în pasa emisiunii ”În gura presei” cu Sinteza zilei.
poza

Actualitate

Sinteza Zilei. Dezvăluire făcută de Mircea Badea. Ce legătură are cu fosta soție a lui Dan Condrea

Mircea Badea a dezvăluit la ”Sinteza Zilei” că între el și Laura Georgescu există o legătură știută de foarte puțină lume. Cei doi au fost colegi de liceu, a descoperit Mircea...

26 Iun 2016  •  23:33

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati