Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini devastatoare pentru familia Băsescu

Noi imagini devastatoare pentru familia Băsescu

Noi imagini devastatoare pentru familia Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    10 Sep 2015   •   18:05

Antena 3 are în exclusivitate noi imagini în dosarul mită pentru Mircea Băsescu. Sunt imaginile care doboară definitiv familia Băsescu.

Imaginile anului vor fi difuzate integral într-o ediţie specială, în această seară, de la ora 21.00.

Aflaţi care este suma reală cerută de Mircea Băsescu pentru a-l scoate din puşcărie pe Bercea Mondialu', diseară, la "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea".

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Mircea Băsescu este judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.
 

În iunie, Curtea de Apel Constanţa a decis definitiv ca Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână să fie cercetaţi sub control judiciar în dosarul în care sunt judecaţi pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă.
 
Citeşte şi:

Eliberarea lui Mircea Băsescu. Trei lucruri şocante

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close