Antena 3 CNN Actualitate O întreagă familie, implicată într-un accident rutier la Lețcani. Șoferul a adormit și mașina s-a izbit de un copac

O întreagă familie, implicată într-un accident rutier la Lețcani. Șoferul a adormit și mașina s-a izbit de un copac

O întreagă familie, implicată într-un accident rutier la Lețcani. Șoferul a adormit și mașina s-a izbit de un copac
Sursa foto: foto: Facebook/ Politia Romana - ARHIVA
14 Iul 2018   •   08:36

Mai multe echipaje SMURD Iaşi au intervenit pentru a salva victimele unui accident rutier care a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la Leţcani, după ce un şofer din Republica Moldova a adormit la volan şi a intrat într-un copac.

Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a declarat că în accident a fost implicat un autoturism în care se afla o familie din Republica Moldova, printre care şi doi copii în vârstă de 8 şi 2 ani.

"Copiii se aflau pe bancheta din spate, în scăunele, cu centura de siguranţă. Şoferul, 29 ani, tatăl, a adormit la volan şi a intrat frontal într-un copac de pe marginea şoselei", a precizat reprezentantul SMURD Iaşi. Şoferul a acuzat cefalee intensă şi durere de coloană lombară. Mama, o femeie de 29 de ani, a fost policontuzionată şi a fost de asemenea transportată la spital. Şi copiii au fost transportaţi la secţiile UPU de la Spitalul Sfântul Spiridon şi de la Spitalul Sfânta Maria.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close