Antena 3 CNN Actualitate Oficial din Corpul de Control al premierului, găsit mort într-un hotel din Constanţa

Oficial din Corpul de Control al premierului, găsit mort într-un hotel din Constanţa

Claudiu Bejan, fostul director al Administrației Penitenciarelor, a fost găsit mort, joi, în camera unui hotel din Constanţa, potrivit unor surse judiciare.

Oficial din Corpul de Control al premierului, găsit mort într-un hotel din Constanţa
de Alexandra Ghețea    |    03 Feb 2022   •   17:10

Este vorba despre Claudiu Bejan, cel care lucra în cadrul Corpului de Control al premierului Nicolae Ciucă.

Claudiu Bejan era director la Secretariatul General al Guvernului. Anterior a fost consilier al ministrului Justiției, Ana Birchall, conform declarației de avere din 2020.

Din primele informații, acesta a fost găsit mort, joi, în baie în camera unui hotel situat pe bulevardul Mamaia, din Constanţa, potrivit unor surse judiciare.

Oficialul era cunoscut cu mai multe probleme de sănătate, mai ales cu probleme cardiace. Același surse au precizat că Claudiu Bejan ar fi murit în urma unui infarct.

Înainte de a conduce ANP, din februarie 2010 până în mai 2012 Claudiu Bejan a fost director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă.

Anterior a fost director al Direcţiei Reintregrare Socială din ANP (septembrie 2008 – ianuarie 2010), director adjunct la Penitenciarul Poarta Albă (septembrie 2007- august 2008) şi director al aceluiaşi penitenciar, din noiembrie 2002 până în august 2007.

Claudiu Bejan şi-a început cariera ca ofițer instructor, în septembrie 1995, la Penitenciarul Slobozia, de unde, în mai 1997 a ajuns la ANP pe un post de consilier juridic, pe care l-a ocupat până în octombrie 2002.

Ministerul Justiţiei, mesaj de condoleanţe

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare.

Dumnezeu să-l odihnească!Sincere condoleanțe familiei îndoliate", este mesajul transmis de ministerul Justiţiei.

 

×
Subiecte în articol: guvern Claudiu Bejan
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close