Antena 3 CNN Actualitate Omul care știe toate secretele lui Radu Mazăre face dezvăluiri incendiare. Cine l-a sfătuit pe Mazăre să fugă din țară și ce plănuiește

Omul care știe toate secretele lui Radu Mazăre face dezvăluiri incendiare. Cine l-a sfătuit pe Mazăre să fugă din țară și ce plănuiește

Omul care știe toate secretele lui Radu Mazăre face dezvăluiri incendiare. Cine l-a sfătuit pe Mazăre să fugă din țară și ce plănuiește
de S.T.    |    06 Ian 2018   •   22:56

Radu Mazăre, judecat pentru luare de mită, a plecat în Madagascar, acolo unde are un resort. Dezvăluiri despre fuga acestuia din țară au fost făcute sâmbătă seară la Antena 3.

Omul de încredere al celui mai vânat primar din România a vorbit în exclusivitate despre cine l-a sfătuit să fugă, cu cine a fugit și ce plănuiește.

„Mi se pare că 2017 a fost un an prost pentru Radu Mazăre, în care i-au fost deschise alte patru noi dosare penale. Toate aceste dosare privesc un singur aspect, a semnat nişte documente care fuseseră anterior avizate de toate compartimentele din Primăria Constanţa”, a spus la Antena 3 unul dintre avocaţii lui Radu Mazăre.

„Sunt convins că Radu Mazăre a cântărit foarte bine atât oportunităţile cât şi riscurile în momentul în care a decis să plece din ţară. A fost un demers personal. Probabil că s-a folosit de specialişti”, a mai spus avocatul.

Cum arată refugiul de lux din Madagascar al lui Radu Mazăre - VIDEO

„Nu a fost neapărat o fugă, ci un refuz de a mai participa direct la derularea procedurilor judiciare împotriva sa. Sper ca acest gest să nu fie taxat sever de instanțele de judecată”, a precizat avocatul.

Avocatul a mai afirmat că Radu Mazăre va putea fi audiat fie prin intermediul unei comisii rogatorii, fie prin videoconferinţă.

Totodată, avocatul a precizat că până nu se ajunge la o condamnare definitivă nu se justifică emiterea unui mandat de arestare.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close