Antena 3 CNN Actualitate Președintele Klaus Iohannis pierde susținerea internauților după ce a desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă. „I-aţi trădat pe români!”

Președintele Klaus Iohannis pierde susținerea internauților după ce a desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă. „I-aţi trădat pe români!”

Președintele Klaus Iohannis pierde susținerea internauților după ce a desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă. „I-aţi trădat pe români!”
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
de S.T.    |    18 Ian 2018   •   09:47

Președintele Klaus Iohhanis şi-a atras antipatia internauţilor.

Foarte mulți oameni au contestat pe rețele de socializare decizia şefului statului de a o desemna pe social-democrata Viorica Dăncilă premier.

Imediat după anunţ, postările preşedintelui pe pagina oficială de Facebook au fost asaltate de tot mai multe comentarii negative din partea a mii de români.

Internauţii îi reproşează preşedintelui că a dat dovadă de slăbiciune atunci când a acceptat propunerea PSD pentru Palatul Victoria.

„Slăbiciunea şi oportunismul, laşitatea şi pretenţiile nu merg împreună, domnule Preşedinte. I-aţi trădat pe români, dintr-un calcul meschin. Culmea e că, veţi descoperi prea târziu, aţi judecat cu totul greşit, fiindcă alegătorii văd şi penalizează fariseismul”, este unul dintre mesajele postate pe contul de Facebook al președintelui.

Dacă la momentul anunţului noului premier, Klaus Iohannis avea peste 1.815.300 de fani pe pagina oficială de Facebook, acum numărul acestora a scăzut cu peste 3.000.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close