Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Cum e vremea în weekend

Prognoza meteo. Cum e vremea în weekend

Prognoza meteo. Cum e vremea în weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Iun 2018   •   20:44

PROGNOZA METEO. Valorile termice - în scãdere semnificativã faţã de intervalul anterior în special în regiunile extracarpatice - vor caracteriza la scara întregii ţãri o vreme rãcoroasã, iar în nord şi nord-est, chiar rece pentru aceastã datã din an. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare ziua când, local în jumãtatea de nord-est a teritoriului şi în zonele montane şi doar pe arii restrânse în rest va ploua; izolat se vor mai cumula cantitãţi de apã de peste 10-15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, mai ales ziua, cu viteze mai mari la munte, în est şi în sud-est, dar şi în extremitatea sud-vesticã. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade, cu cele mai scãzute valori în nordul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3...4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 14 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO pentru duminică, 24 iunie

Valorile termice vor marca o creştere uşoarã faţã de ziua precedentã, însã vremea se va menţine rãcoroasã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi ploi de scurtã duratã, local la munte şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar cele minime, în general, între 5 şi 15 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat se va semnala ceaţã.

PROGNOZA METEO pentru luni, 25 iunie

Valorile termice vor continua sã creascã uşor şi se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã, dar în orele dimineţii şi noaptea va fi rãcoare în majoritatea zonelor, cu precãdere în nord şi centru. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi local averse însoţite de descãrcãri electrice, în special la munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 28 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, mai scãzute în depresiuni.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close