Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vești proaste de la meteorologi

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vești proaste de la meteorologi

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vești proaste de la meteorologi
Sursa foto: Foto: pexels.com
08 Feb 2018   •   16:45

Vineri (9 februarie)

În jumãtatea de nord a ţãrii cerul va fi mai mult noros şi mai ales ziua se vor semnala precipitaţii slabe, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. În Maramureş şi la munte va ninge, în Transilvania şi Moldova local vor fi mai ales ninsori, iar în Crişana, pe arii restrânse vor fi precipitaţii mixte, potrivit meteoplus.ro.

Vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, vremea va fi caldã şi în general frumoasã, cu cer variabil şi doar cu totul izolat condiţii pentru ploi slabe trecãtoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, iar trecãtor şi în regiunile sudice şi nord-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei şi 12...13 grade, izolat în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între -5 şi 3 grade, cu valori uşor mai scãzute în depresiunile intramontane din nord şi centru. În zonele joase, mai ales noaptea, izolat se va semnala ceaţã.

Sambata (10 februarie)

Valorile termice se vor situa în general peste mediile multianuale în regiunile sudice şi sud-estice, în timp ce, în restul teritoriului acestea vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã din an.

Cerul va avea înnorãri, mai accentuate seara şi noaptea, când treptat dinspre sud-vest aria precipitaţiilor se va extinde, urmând a cuprinde local jumãtatea de sud a ţãrii şi pe arii mai restrânse zonele de munte.

Precipitaţiile vor fi mai ales sub formã de ploaie, în timp ce la munte vor fi precipitaţii mixte, ce vor putea favoriza depuneri de polei, iar în zona înaltã vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri îndeosebi în a doua parte a nopţii în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa între -7 şi 4 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa izolat se va semnala ceaţã.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close