Antena 3 CNN Actualitate Protest în Piaţa Victoriei, faţă de abuzurile autorităţilor norvegiene

Protest în Piaţa Victoriei, faţă de abuzurile autorităţilor norvegiene

Protest în Piaţa Victoriei, faţă de abuzurile autorităţilor norvegiene
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Ian 2016   •   12:13

Imaginile pe care le vedeţi mai sus arată modul în care cei de la Protectia Copilului din Norvegia iau copii din sânul familiei. 

 
Statisticile oficiale arată că anual în Norvegia nu mai puţin 10.000 de copii sunt luaţi de langa parinti si institutionalizati. 
 
La acelasi tip de tratament ca cel pe care îl vedeţi mai sus a fost supusă şi familia Bodnariu, ai cărei cinci copii au fost luati de statul norvegian pe motiv că părinţii i-au maltratat şi îndoctrinat religios. 
 
Cazul a stârnit revolta a mii de oameni, români şi străini. 
 
Au avut loc zeci de proteste in ţară dar şi peste granite.

Un protest similar are loc chiar acum în Piaţa Victoriei. Este organizat de unchiul copiilor Bodnariu. 
 
Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, a participat, sâmbătă, la protestul organizat în Piaţa Victoriei. 

 
"Am sentimentul că autorităţile române nu au făcut tot ce se putea face pentru aceşti copii. Au trecut atâtea luni de  zile, copiii au fost luaţi de autorităţile norvegiene şi acest lucru este intolerabil. Nu există nimic mai important decât copiii noştri. Astăzi, Antena 3 difuzează imagini de la un moment în care aceste autorităţi se duc într-o operaţiune de acest fel. Imaginile sunt dramatice, probabil nu există nimic mai dramatic decât să vezi cum copiii sunt luaţi din sânul familiei în acest fel."

"Duminică seară voi face o emisiune amplă pe acest subiect. Dacă România are un mimin respect de sine, pentru această familie, se va bate cu toate forţele până când va reuşi", a explicat Mihai Gâdea. 
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close