Antena 3 CNN Actualitate Român rănit în atentatul din timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis în Israel. „Cred că alerta pentru SPP este maximă!”

Român rănit în atentatul din timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis în Israel. „Cred că alerta pentru SPP este maximă!”

Român rănit în atentatul din timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis în Israel. „Cred că alerta pentru SPP este maximă!”
09 Mar 2016   •   11:29
Un român a fost rănit în atentatul care a avut loc în Tel Aviv, marți, în timpul vizitei oficiale a președintelui Klaus Iohannis, anunță Ministerul Afacerilor Externe.

„Ministerul Afacerilor Externe informează că printre persoanele rănite în atentatul care a avut loc în seara zilei de 8 martie 2016 la Tel Aviv se află și un cetăţean român, care în prezent este internat într-un spital din capitala Statului Israel, în stare stabilă.

Ambasada României la Tel Aviv este în legătură permanentă cu spitalul, pentru a oferi asistenţă consulară, în situaţia în care acest lucru se va impune”, informează MAE.


Radu Tudor: Cred că alerta pentru SPP este maximă

„Din păcate, această țară este într-o stare permanentă de război cu fundamentalismul islamic și nu există o perspectivă de pace, chiar dacă SUA și Isral depun eforturi uriașe în acest sens. (...) Mă gândeam ce o fi fost în Serviciul de Protecție și Pază, cu președintele României pe teritoriul statului Israel și cu un atentat terorist care a rănit și un român. Cred că alerta pentru SPP este maximă!” a declarat Radu Tudor în direct la Antena 3.

Un cetățean american a fost înjunghiat mortal, pe 8 martie, de un atacator palestinian, în zona portului Jaffa din Tel Aviv. Alte 9 persoane au fost rănite grav și sunt internate în spital.

Un incident similar a avut loc în centrul vechi al oraşului Ierusalim, o persoană fiind grav rănită de un militant palestinian.

Alte două persoane au fost rănite prin înjunghiere în orăşelul israelian Petah Tikvah.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close