Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Mama ei a murit de gripă porcină. Mărturie cutremurătoare. „Câţi oameni trebuie să mai moară pentru a se schimba ceva?"

Mama ei a murit de gripă porcină. Mărturie cutremurătoare. „Câţi oameni trebuie să mai moară pentru a se schimba ceva?"

Mama ei a murit de gripă porcină. Mărturie cutremurătoare. „Câţi oameni trebuie să mai moară pentru a se schimba ceva?"
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Feb 2016   •   20:38

Printre cei patru pacienţi ai spitalului judeţean de urgenţă din Ploieşti, care au murit de gripă porcină, în ultima săptămână, se numără şi Elena Dinulescu, de 78 de ani. Fiica sa, Veronica Dinulescu, a povestit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, tragedia prin care a trecut. Incredibil, dar adevărat, mama sa a contactat virusul gripal în judeţean, din acest motiv găsindu-şi sfârşitul cu câteva zile înainte de externare.

"Vă contactez după ce în presă a apărut informaţia că mama mea, una dintre persoanele decedate din cauza gripei de la judeţean, ar fi fost internata în stare grava in spitalul groazei cu probleme pulmonare. Va spun ca informatia este falsa! Desi avea 78 de ani, mama a mers la spital pe picioarele ei, chiar ş- a vopsit şi coafat parul înainte de a se interna. Nu a avut niciodată probleme pulmonare, ci a avut valva aortica inlocuita, în urma cu 8 ani. S-a internat la secţia interne pentru a face investigatii, endoscopie şi colonoscopie, care i-au ieşit bine. In spital a contactat virusul gripal şi a fost tratata de răceala, nu de gripa. Cand s-a agravat au dus-o la terapie intensiva. Nu a fost izolata, nimeni nu a purtat masca. Mă întreb câţi oameni trebuie sa mai moara pentru a se schimba ceva?"

Citiți mai mult pe observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: gripa porcina gripa deces
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close