Antena 3 CNN Actualitate Scandal monstru la o şcoală din Curtea de Argeş. Profesoară acuzată că dă note mici pentru a atrage elevi la meditaţii

Scandal monstru la o şcoală din Curtea de Argeş. Profesoară acuzată că dă note mici pentru a atrage elevi la meditaţii

Scandal monstru la o şcoală din Curtea de Argeş. Profesoară acuzată că dă note mici pentru a atrage elevi la meditaţii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Ian 2016   •   17:58

O profesoară de matematică este acuzată de părinţi că le dă note mici, pe nedrept, elevilor. Mai mult, cine nu face meditaţii cu ea, este umilit şi lăsat corigent. Zeci de elevi s-au transferat de la această şcoala din cauza profesoarei, iar situaţia este anchetată acum de inspectorii şcolari

"Exodul" elevilor de la şcoala Mircea cel Bătrân din Curtea de Argeş a început acum trei ani, exact de când Adriana Niţă predă matematica. Mulţi elevi au aflat că sunt prea slabi conform sistemului de evaluare al noii profesoare.

Pentru a avea note bune au început să facă meditaţii tot cu Adriana Niţa. Cine renunţa, era umilit în faţa clasei şi chiar lăsat corigent.

Un părinte povesteşte că pregătirile aveau loc în bucătărie, unde profesoara facea şi mâncare.

Mama unui elev povesteşte că nu se aştepta ca fiul său să rămână corigent şi că un alt profesor cu care copilul făcea meditaţii nu îi semnalase vreo problemă.  Acum e la Electro şi a luat 10 la teza de la mate, spune mama băiatului.
Continuarea pe  stiri.tvr.ro

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close