Antena 3 CNN Actualitate Ședință de urgență la PSD pentru a se decide soarta ministrului Tudorel Toader

Ședință de urgență la PSD pentru a se decide soarta ministrului Tudorel Toader

Ședință de urgență la PSD pentru a se decide soarta ministrului Tudorel Toader
01 Apr 2017   •   17:27

Comitetul Executiv al PSD urmează să discute, joi, la Sinaia, situația ministrului justiției Tudorel Toader. Președinții organizațiilor județene, mebrii Biroului Permanent, dar și liderii de grup se vor reuni într-o ședință. Mai mulți social-democrați au cerut deja demiterea ministrului justiției în urma concluziilor prezentate de acesta în ceea ce o privește pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Reporterul Antena 3 Vasile Marcu a oferit mai multe detalii, în direct, la ''Ediție de weekend'':

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că, din punctul său de vedere, nu se pune problema înlocuirii lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justiției, dar că această deciziie aparține premierului Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea a adăugat că în această perioadă este mai importantă o eventuală modificare a legislației din justiție.

''Din punctul meu de vedere, nu. Este o decizie a primului ministru. Cele mai importante obiective pe care ar trebui să le aibă ministrul justiției le reprezintă legile din justiție. Așteptăm să vedem cu ce pachet vine, pentru că dincolo de persoane, dincolo de supărări  e foarte important să vedem cum și dacă trebuie modificată legislația din justiție în așa fel încât în perioada următoare să fie din ce în ce mai puține discuții foarte tensionate, așa cum au fost în ultima perioadă'', a spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea tudorel toader
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close