Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Top 10 șefi și slugi! Imagini uluitoare

Sinteza zilei. Top 10 șefi și slugi! Imagini uluitoare

Sinteza zilei. Top 10 șefi și slugi! Imagini uluitoare
16 Oct 2018   •   22:09

În fiecare an pe 16 octombrie în lume a început să se sărbătorească Ziua Internațională a Șefului.

Iniţial sărbătorită în SUA, Canada şi Lituania, Ziua Şefului a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare internaţională care dă angajaţilor ocazia să-şi felicite şeful, dacă el s-a dovedit a fi cumsecade pe parcursul anului.

Pornind de la acest motiv inedit de sărbătoare, Mihai Gâdea a prezentat marți, la Sinteza Zilei, un Top 10 șefi și slugi.

Un loc special este ocupat de Ludovic Orban care reușește să-l facă de râs pe Klaus Iohannis, atunci președinte PNL și prezidențiabil al ACL.

Iată ce grozăvie a putut să spună un primar din Neamț la adresa Elenei Udrea.

Cu declarația sa, Ion Rotaru ocupa locul 10:

Locul 9 este ocupat de Alexandru Bănică, fost subprefect de Prahova, care îi pupă mâna președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader:

Pe locul 8 este primarul care a spus că doarme cu fotografial lui Udrea sub per ă. Acesta a precizat și că soţia lui nu este geloasă. Elena Udrea i-a mulţumit, dar l-a informat că nu este singurul bărbat care face acest lucru.

În urmă cu șase zile o doamnă care lucra la direcția de patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a fost surprinsă când îi făcea pedichiura șefului.

Merită locul 7.

Pe locul 6 primarul care s-a făcut singur cetățean de onoare. Este vorva de edilul comunei dâmbovițene Pietroșița, Ion Leonard Dicu, care a și a plâns de emoție la ceremonie.

Locul 5 este ocupat de un mare intelectual al țării: scriitorul și filosoful Gabriel Liiceanu, care a spus despre Laura Codruța Lovesi că este "slujirea pură".

Pe 4 se plasează fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, zis "Unguent".

A rămas în istorie modul în care l-a "uns" pe șefu său, Traian Băsescu.

Locul 3 este adjudecat de doi așa-ziși jurnaliști.

Am ajuns și la locul 2. Klaus Iohannis este cel care îl ocupă grație gafei făcute în timpul vizitei de la Târgu-Jiu, când s-a așezat pe un scaun al Mesei Tăcerii deși acest lucru era total interzis.

Locul 1 este ocupat de mai mulți politicieni:

Premiul special al juriului merge la Traian Băsescu:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close