Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Traian Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, întâlnire secretă într-o noapte crucială pentru ei

Sinteza zilei: Traian Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, întâlnire secretă într-o noapte crucială pentru ei

Sinteza zilei: Traian Băsescu, Elena Udrea şi Dorin Cocoş, întâlnire secretă într-o noapte crucială pentru ei
06 Oct 2015   •   22:29

Traian Băsescu s-a întâlnit la ceas de noapte cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, la câteva ore după dezvăluirile făcute la "Sinteza Zilei" de Romalo Eduard Ioan Dan, bătrânul împroprietărit cu parcul IOR de fostul preşedinte.

Imaginile cu întâlnirea celor trei inculpaţi au fost prezentate şi explicate de Mihai Gâdea, marţi seară, la "Sinteza Zilei".

Vă amintim că în ultima zi de primar general al Capitalei, în vinerea dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către Romalo Eduard Ioan Dan.

Romalo Eduard Ioan Dan a povestit la Antena 3 cum mai mulţi specialişti i-au bătut la uşă şi i-au făcut această propunere. Printre ei se numără Ana Maria Topoliceanu, prietena Elenei Udrea, şi avocata lui Dorin Cocoş.

Proprietarul a vândut apoi terenul cu 300.000 de euro, pentru ca într-o etapă următoare să ajungă să fie vândut cu 53 de milioane de euro către nişte investitori. Pe respectivul teren se construiesc acum blocuri de locuinţe, blocuri de birouri şi un mall.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea Dorin Cocos
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close