Antena 3 CNN Actualitate Social Cele mai noi informații despre militarii răniți în accidentul din Argeş

Cele mai noi informații despre militarii răniți în accidentul din Argeş

Cele mai noi informații despre militarii răniți în accidentul din Argeş
de M.Z.    |    30 Iun 2017   •   17:52

Toate persoanele salvate din accidentul petrecut în judeţul Argeş joi seara sunt stabile, în afara oricărui pericol, a anunţat vineri ministrul Sănătăţii, Florian Bodog. 

"Din fericire, toate victimele care au fost salvate sunt stabile, aş putea să spun că sunt în afara oricărui pericol. Una dintre victime a suferit de dimineaţă o intervenţie chirurgicală, iar celelalte sunt evaluate periodic. Ţinem legătura permanent, împreună cu domnul ministru al Apărării şi cu doamna ministru de Interne, pentru a preîntâmpina orice situaţie neplăcută", a spus Bodog, la începutul şedinţei de Guvern. 

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a menţionat că, în ceea ce priveşte accidentul, în conformitate cu datele centralizate la nivelul celulei de criză de la MAI, intervenţia a durat patru ore şi 45 minute şi a fost extrem de dificilă. 

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a spus, în şedinţa de Guvern, că Parchetul Militar a deschis un dosar de cercetare penală. 

"Legat de situaţia care priveşte acest incident, Parchetul Militar a deschis un dosar de cercetare penală. Sunt activităţi în curs, pe care le derulează procurorii pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest incident. Cele trei cadavre sunt la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, potrivit legii. Vreau să precizez că, imediat ce Parchetul ne va permite, după ce au cules toate probele de la locul incidentului, vom proceda la evacuarea a ceea ce a rămas din camionul respectiv cu mijloace care sunt ale Ministerului Apărării", a spus Ţuţuianu. 

Joi seara, un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident în judeţul Argeş. Autocamionul, ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasa dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Florian Bodog
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close