Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Familia Bodnariu, la „Sinteza zilei”. Drama răpirii copiilor, dar şi bucuria uriaşă a revederii

Familia Bodnariu, la „Sinteza zilei”. Drama răpirii copiilor, dar şi bucuria uriaşă a revederii

Familia Bodnariu, la „Sinteza zilei”. Drama răpirii copiilor, dar şi bucuria uriaşă a revederii
de S.T.    |    23 Aug 2016   •   23:03

Familia Bodnariu a povestit în exclusivitate la Antena 3 drama răpirii copiilor, dar şi bucuria uriaşă a revederii.

Soții Marius și Ruth Bodnariu s-au luptat mai bine de opt luni cu autoritățile norvegiene de la Barnevernet, care le luaseră cei cinci copii.

Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală - au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Foto: Facebook

Cazul Bodnariu, pe larg

Povestea răpirii celor cinci copii

„Aveam îndoieli că ne vom recupera copiii. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dat credință, dar a venit pe parcurs. Aveam o oarecare teamă”, a declarat Marius Bodnariu, marți seară, la Antena 3.

„Cei de la Barnevernet nu ne-au spus că vin să ne ia copiii, ne-au spus că o să mergem la poliție la interogatoriu și că ei vor supraveghea copiii. N-am avut șansa să le spunem la revedere. I-au luat pur și simplu. N-am realizat că asta va fi pentru șapte luni”, a mărturisit Ruth Bodnariu.

Vă amintim că mii de oameni din întreaga lume au ieșit în stradă în sprjinul familiei Bodnariu.

Acțiuni de protest au fost organizate în mai multe orașe din Austria, Belgia, Germania, Olanda, Elveția, Suedia, Marea Britanie, SUA și Canada.

Povestea soţilor Bodnariu a scos în stradă părinţi din toată lumea şi a ajuns subiect de discuţie la CEDO, dar şi la Parlamentul European. 

Povestea familiei Bodnariu a împărţit România în două

Pe de o parte, au fost cei care au spus că părinţii au fost lăsaţi pe nedrept fără copii. Pe de altă parte, au fost români care au spus că legea norvegiană protejează copiii, iar Marius şi Ruth Bodnariu cu siguranţă au greşit de s-a ajuns atât de departe.
 
Drama răpirii copiilor, dar şi bucuria uriaşă a revederii. Iată declarațiile soților Bodnariu:
 

 
După un an de luptă cu autoritățile din Norvegia, familia Bodnariu se mută definitiv în România.
 
Marius Bodnariu: „Mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, suntem foarte convinși că el a orchestrat așa într-un mod minunat tot ce s-a întâmplat. Dumnezeu lucrează prin oameni și am observat cum Dumnezeu a mișcat oameni, inimi, și de acolo local și în special aici în țară și vă mulțumim pe această cale. Mulțumim celor care au luat parte la suferința noastră și au și acționat imediat, mulțumim și credincioșilor care s-au rugat pentru noi. Mulțumim celor care au ieșit în stradă sau au scris scrisori, mulțumim comisiei care a venit din partea senatului și ne-a vizitat”

 

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close