Antena 3 CNN Actualitate Social UPDATE. Judecătorii decid dacă îi arestează preventiv pe fraţii Cămătaru. Lui Sile i s-a făcut rău şi a ajuns la Spitalul Universitar

UPDATE. Judecătorii decid dacă îi arestează preventiv pe fraţii Cămătaru. Lui Sile i s-a făcut rău şi a ajuns la Spitalul Universitar

UPDATE. Judecătorii decid dacă îi arestează preventiv pe fraţii Cămătaru. Lui Sile i s-a făcut rău şi a ajuns la Spitalul Universitar
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
29 Aug 2015   •   23:15
UPDATE ora 23.15: Lui Sile Cămătaru i s-a făcut rău şi a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Universitar.

UPDATE:
Fraţii Cămătaru sunt încă la instanţă. Cei doi află în această noapte dacă vor fi arestaţi preventiv.

UPDATE
. Ordonanţa de reţinere pentru Nuţu şi Sile Cămătaru a expirat, aşa că aceştia sunt liberi să plece.
 
De altfel, Sile a ieşit în urmă cu puţin timp din judecătorie şi este liber să plece acasă, după ce mai face un drum pe la secţia de Poliţie. 
 
Reporterul Antena 3, Georgiana Murgilă, a explicat că urmează să fie judecată propunerea de arestare preventivă pentru cei doi. Acuzaţiile sunt de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, după incidentul de joi. 

---

UPDATE
. Sile şi Nuţu Cămătaru împreună cu alţi 3 locotenenţi au fost duşi, sâmbătă dimineaţă, la mandat. Fraţii au fost implicaţi într-un scandal în urmă cu două zile, când erau la un proces. 

 
Bătăuşii din clanul Cămătaru au vrut să îi dea o lecţie unui fost locotenent care a ieşit de sub influenţa lor, chiar pe holurile Curţii de Apel din Bucureşti.  
 
După ce au înjurat şi ameninţat jurnaliştii au fost până la urmă reţinuţi pentru că şi-au bătut un fost om de încredere. 
 
La fel de supăraţi au fost şi la ieşirea de la Curtea de Apel, după corecţia aplicată locotenentului neascultător.
 
Pare a fi doar începutul unei răfuieli între interlopi. S-a lăsat cu ameninţări şi o promisiune cărora fraţii Cămătaru ar trebui să le facă faţă dacă vor ieşi curând din închisoare. Robert e un vechi locotenent al Cămătarilor, care ar fi schimbat taberele. 
 

×
Subiecte în articol: frati Curtea de Apel Bucureşti
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close