Antena 3 CNN Actualitate Social Polițiști și femei denunță abuzurile din Poliție. Cum răspunde sindicatul oamenilor legii

Polițiști și femei denunță abuzurile din Poliție. Cum răspunde sindicatul oamenilor legii

Polițiști și femei denunță abuzurile din Poliție. Cum răspunde sindicatul oamenilor legii
13 Mar 2016   •   00:35

Polițiști care denunță abuzuri din Poliție, femei care au povestit cum au fost bătute și scuipate în secția de Poliție și jandarmi abuzați de polițiști - acestea au fost principalele subiecte ale emisiunii Dincolo de știri, de sâmbătă, de la Antena 3.

Un polițist denunță abuzurile din Poliție. Bărbatul, care nu a vrut să-și facă cunoscută identitatea, vorbește despre cum a fost terorizat de șefii săi. Cazul a avut loc la Straja.

Tânără lovită, scuipată și înjurată în sediul Poliției. Femeia a povestit cum un polițist îmbrăcat în civil a pipăit-o în zone intime, motiv pentru care a dat în el. ”După două zile, am fost căutată de Poliția Lupeni”, a spus femeia, sub protecția anonimatului, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.

Potrivit femeii, odată ajunsă în secția de poliție, comandatul a bătut-o, batjocorit-o și umilit-o, pentru că a avut cutajul să dea într-un polițist. Drept urmare, femeia suține că in secția de poliție a fost bătută, scuipată și i-a fost ruptă chiar bluza de pe ea.

”Nu puteam să ripostez, cum deschideam gura eram lovită. Un alt polițist mi-a dat voie să plec, când a văzut că situația a devenit mai gravă”, a spus victima.

Mama unui jandarm susține că fiul ei a fost abuzat de polițiști. Cel de pe urma căruia ar fi avut de pătimit se numește Dănuț Mocanu, comandantul Poliției Lupeni.
 

În replică, sindicatul polițiștilor încearcă să denigreze martorii și vorbește pe lângă subiect.

Ascultați, în clipul de mai jos, ce a spus vicepreședinte SNPPC Hunedoara, agent-șef principal de poliție Bucuci Vasile, sâmbătă, într-o intervenție telefonică, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close