Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu atacă din nou Germania: Într-un secol, ei fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa

Traian Băsescu atacă din nou Germania: Într-un secol, ei fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa

Traian Băsescu atacă din nou Germania: Într-un secol, ei fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Ian 2016   •   13:17

Traian Basescu a atacat dur Germania într-o postare pe Facebook, spunând că politicienii nemți fac, în medie, două greșeli dramatice pe secol.

În mesajul publicat miercuri, si intitulat "De data aceasta, nu!", este titlul postării de pe Facebook, în care fostul președinte îi acuză pe nemți că au pricopsit Europa cu problema refugiaților.

”Într-un secol, politicienii nemţii fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa. Una în a doua decadă şi alta prin decadele patru-cinci aşa cum s-a întîmplat în secolul 20. Nici în secolul 21 politicienii nemţi nu se dezmint, iar în cea de a doua decadă au pricopsit Europa cu problema refugiaţilor islamişti pe care încearcă s-o impună cu forţa, ca de obicei, tuturor naţiunilor trăitoare pe Bătrînul Continent (...)”, a scris Băsescu pe Facebook.



 
De data aceasta, nu !Într-un secol, politicienii nemţii fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa. Una în a...

Posted by Traian Băsescu on 5 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close