Antena 3 CNN Actualitate Trimite-ne imagini surprinse de tine şi apari la Antena 3

Trimite-ne imagini surprinse de tine şi apari la Antena 3

Trimite-ne imagini surprinse de tine şi apari la Antena 3
06 Noi 2008   •   14:53

Nimic nu se poate schimba fără atitudine. Succesul conceptului de jurnalism cetăţenesc este dat tocmai de implicarea oamenilor în evenimentele din fiecare zi. Tocmai de aceea, Antena 3 şi Antena3.ro vă invită să ne trimiteţi poziţia voastră filmată. De fiecare dată când ai surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected]. Noi vom transforma imaginile voastre într-un material de presă.
De asemenea, dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară la Antena 3, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate de Antena 3.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close