Antena 3 CNN Actualitate Un bebeluş gigant s-a născut la Maternitatea Târgu Jiu

Un bebeluş gigant s-a născut la Maternitatea Târgu Jiu

Un bebeluş gigant s-a născut la Maternitatea Târgu Jiu
Sursa foto: foto: pixabay.com
06 Ian 2016   •   01:18

Un bebeluş gigant în greutate de 4,8 kilograme a venit pe lume la Maternitatea Târgu Jiu. Părinţii sunt încântaţi şi îşi mai doresc cel puţin un copil, scrie adevarul.ro.

George-Fabian este primul copil al familiei Toaie şi cântăreşte de două ori mai mult faţă de ceilalţi nou născuţi din salon. George Toaie, tatăl bebeluşului gigant, spune că îşi mai doreşte o fetiţă:

„E primul copil pe care îl avem, dar vrem să mai avem cel puţin un copil. Sperăm să fie fetiţă. Nu mă aşteptam să fie aşa de mare. Mă gândeam că va avea undeva la 4,2 kg. - 4,5 kg. E bine că sunt sănătoşi amândoi. Copilul e bine şi mama e la fel. Soţia a avut o alimentaţie normală. A mâncat la fel ce mânca şi înainte. Am primit multe hăinuţe pentru cel mic. Sper că i se vor potrivi“. „Mănâncă bine bine şi este sănătos“ Nou-născutul a priit la naştere nota 6, după care medicii i-au acordat 8.

Unul dintre cei mai mari bebeluşi din ţara noastră s-a născut în primăvara anului trecut la Botoşani şi cântărea 5,1 kg şi a primit nota 9 la naştere. Un alt bebe-gigant a venit pe lume în mai 2011 şi cântărea 5,5 kg.


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close