x close

Fii alături de noi!

Un bebeluş gigant s-a născut la Maternitatea Târgu Jiu

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   01:18
Un bebeluş gigant s-a născut la Maternitatea Târgu Jiu  817
foto: pixabay.com
Un bebeluş gigant în greutate de 4,8 kilograme a venit pe lume la Maternitatea Târgu Jiu. Părinţii sunt încântaţi şi îşi mai doresc cel puţin un copil, scrie adevarul.ro.

George-Fabian este primul copil al familiei Toaie şi cântăreşte de două ori mai mult faţă de ceilalţi nou născuţi din salon. George Toaie, tatăl bebeluşului gigant, spune că îşi mai doreşte o fetiţă:

„E primul copil pe care îl avem, dar vrem să mai avem cel puţin un copil. Sperăm să fie fetiţă. Nu mă aşteptam să fie aşa de mare. Mă gândeam că va avea undeva la 4,2 kg. - 4,5 kg. E bine că sunt sănătoşi amândoi. Copilul e bine şi mama e la fel. Soţia a avut o alimentaţie normală. A mâncat la fel ce mânca şi înainte. Am primit multe hăinuţe pentru cel mic. Sper că i se vor potrivi“. „Mănâncă bine bine şi este sănătos“ Nou-născutul a priit la naştere nota 6, după care medicii i-au acordat 8.

Unul dintre cei mai mari bebeluşi din ţara noastră s-a născut în primăvara anului trecut la Botoşani şi cântărea 5,1 kg şi a primit nota 9 la naştere. Un alt bebe-gigant a venit pe lume în mai 2011 şi cântărea 5,5 kg.


poza

Actualitate

Gabriel Oprea, reacție după verdictul de plagiat dat de specialişti: Un zvon

Fostul vicepremier Gabriel Oprea se arată sceptic în privința verdictului de plagiat dat marți, în cazul tezei sale de doctorat, de către comisia juridică a CNATCDU.  Oprea, fost ministru de...

27 Iul 2016  •  00:54

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati