Antena 3 CNN Actualitate Un român a câștigat la loterie 15.500 de euro cu un bon găsit pe stradă, dar nu-și poate primi banii

Un român a câștigat la loterie 15.500 de euro cu un bon găsit pe stradă, dar nu-și poate primi banii

Un român a câștigat la loterie 15.500 de euro cu un bon găsit pe stradă, dar nu-și poate primi banii
Sursa foto: foto: Agerpres
05 Apr 2017   •   22:23

Un roman care a castigat de doua ori la Loteria bonurilor fiscalenu isi poate ridica ultimul premiu, in valoare de 15.500 de euro.
Inspectorii ANAF spun ca biletul castigator nu este al barbatului, ci ca acesta doar a avut norocul sa-l extraga dintre bonurile aruncate de ceilalti cumparatori, scrie stirileprotv.ro.

Individul se apara si spune ca nu exista nicio lege care sa-i interzica sa adune bonurile fiscale lasate in urma de altii.

Constantin Lungu a castigat 287 de lei la loteria bonurilor fiscale, in 2015 si a primit banii. La ultima extragere din 2016, a castigat 15.500 de euro. Cand a vrut sa revendice premiul, autoritatile l-au anuntat ca nu poate primii banii.

"Cu ce am gresit domnule ministru al Finantelor? Prin faptul ca am gasit un bon sau ca am cumparat, asa ne incurajati sa oprim bonurile? Si daca l-am gasit pe strada cu ce am gresit si ma duc sa-mi revendic premiul", a spus bărbatul.

Inspectorii ANAF au inceput o ancheta si spun ca nu ii pot da banii castigatorului, pentru ca suspecteaza ca bonul ar putea fi fals.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close