Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, nou mesaj pe Facebook după moartea lui Dan Condrea: ''Corupția sinucide!''

Victor Ponta, nou mesaj pe Facebook după moartea lui Dan Condrea: ''Corupția sinucide!''

Victor Ponta, nou mesaj pe Facebook după moartea lui Dan Condrea: ''Corupția sinucide!''
23 Mai 2016   •   11:29

Victor Ponta a revenit luni dimineață cu un mesaj pe contul său de Facebook legat de moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

''Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca - " A fost nevoie sa moara oameni " ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

Si mai cred ceva - " Coruptia ucide " doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri "coruptia sinucide"!!''

Fostul premier Victor Ponta a avut o primă reacție duminică seară după accidentul mortal în care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

„Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?
Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!

Ps - am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema "Hexi Pharma" / la fel in mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!”, a scris Victor Ponta, duminică, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dan Condrea
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close