Antena 3 CNN Economic Auto A băut, a ucis şi a fugit. Sfârşit cumplit pentru un tânăr din Capitală

A băut, a ucis şi a fugit. Sfârşit cumplit pentru un tânăr din Capitală

A băut, a ucis şi a fugit. Sfârşit cumplit pentru un tânăr din Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iul 2012   •   07:44

Bărbatul a încercat să traverseze Calea Victoriei fără să se asigure şi a fost spulberat de un şofer care nu l-a zărit la timp. In loc să se oprească şi să îşi ajute victima, şoferul a accelerat, cu gândul să îşi piardă urma.

De ce fugea tânărul, nu ştie nimeni. Cert este că s-a grăbit atât de tare încât nu a mai avut răbdare să ajungă la trecerea de pietoni aflată foarte aproape şi a traversat.

În urma impactului trupul tânărului a fost aruncat pe trotuar. Eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost zadarnice. Bărbatul a murit înainte să ajungă la spital. Şoferul a fugit de la locul faptei.

La două ore de la producerea accidentului, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de vedere din zonă, poliţiştii de la rutieră au reuşit să-l prindă pe şofer. Au aflat imediat motivul pentru care acesta părăsise locul accidentului: şoferul avea o alcolemie de 0,64 la mie alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi va fi cercetat şi pentru că a părăsit locul accidentului.




×
Subiecte în articol: accident rutier victima
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close