Antena 3 CNN Economic Auto Autostradă cu trafic în regim de drum național. Tronsonul Cernavodă-Medgidia, inaugurat săptămâna viitoare

Autostradă cu trafic în regim de drum național. Tronsonul Cernavodă-Medgidia, inaugurat săptămâna viitoare

Autostradă cu trafic în regim de drum național. Tronsonul Cernavodă-Medgidia, inaugurat săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Iul 2012   •   12:58
Tronsonul Cernavodă - Medgidia al autostrăzii Cernavodă - Constanţa va fi inaugurat săptămâna viitoare, traficul urmând să se desfăşoare pe o singură cale, în regim de drum naţional, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
 
Potrivit CNADNR, deschiderea oficială a circulaţiei pe o cale a autostrăzii Cernavodă - Constanţa, Tronsonul Cernavodă - Medgidia, va avea loc în 19 iulie, de la ora 11.00, la Nodul rutier Cernavodă.
 
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi,a anunţat, la începutul lunii, că din 20 iulie se va putea circula de la Bucureşti la Constanţa, pe autostradă.
 
Semnarea contractului a avut loc pe data de 21 septembrie 2011, iar pe 7 octombrie au început lucrările. Cei 20,5 kilometri din acest tronson urmează să fie finalizaţi complet în ianuarie 2013, dar din vară se va putea circula pe o singură cale.
 
La sfârşitul lunii iulie 2011 au fost inauguraţi 21 de kilometri din autostradă, de la Murfatlar la Constanţa, iar timp de două luni circulaţia s-a desfăşurat pe o singură cale până la finalul lui septembrie, când a fost dată circulaţiei şi cealaltă cale.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close