Antena 3 CNN Economic Auto McLaren MP4-12C, maşina care-ţi ia ochii, a cucerit Statele Unite ale Americii

McLaren MP4-12C, maşina care-ţi ia ochii, a cucerit Statele Unite ale Americii

McLaren MP4-12C, maşina care-ţi ia ochii, a cucerit Statele Unite ale Americii
Sursa foto: Foto: motorstory.ro
de S.T.    |    20 Feb 2012   •   15:55

Primele exemplare ale recent-lansatei maşini McLaren MP4-12C au debarcat pe tărâmul Statelor Unite. Pentru a sărbători cum se cuvine acest moment, constructorul britanic a dezvăluit un material video atrăgător, ce prezintă impresionantul supercar în diferite locaţii de pe continentul american.

McLaren MP4-12C, bestia pe 4 roţi a britanicilor, este una dintre cele mai rapide maşini ale momentului. Aceasta accelerează de la 0 la 100 km/h în numai 3,1 secunde şi îşi face încet, dar sigur, un renume în industria automobilelor de lux.



Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/mclaren-mp4-12c-by-wheelsandmore-12583.htmPrimele exemplare ale recent-lansatului McLaren MP4-12C au debarcat pe tărâmul Statelor Unite. Pentru a sărbători cum se cuvine acest moment, constructorul britanic a dezvăluit un material video incitant, ce prezintă impresionantul supercar în diferite locaţii de pe continentul american.McLaren MP4-12C, bestia pe 4 roţi a britanicilor, este una dintre cele mai rapide maşini ale momentului. Aceasta accelerează de la 0 la 100 km/h în numai 3,1 secunde şi îşi face încet, dar sigur, un renume în industria automobilelor de lux.

 

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close