Antena 3 CNN Economic Auto Pleacă sau nu Renault din România? RĂSPUNSUL, oferit de premierul Ponta

Pleacă sau nu Renault din România? RĂSPUNSUL, oferit de premierul Ponta

Pleacă sau nu Renault din România? RĂSPUNSUL, oferit de premierul Ponta
de O.P.    |    24 Feb 2014   •   13:15

Dacia Renault va realiza în România bancuri de testare pentru motoarele EURO 6, a anunţat, luni, directorul companiei, Nicolas Maure, premierul Victor Ponta intervenind şi cerând, urmare a acestui anunţ, să nu fie crezute acele persoane care susţin că Renault va pleca din România.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat recent că nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblării de la Piteşti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din Maroc.

Aflat, luni, la sediul Autorităţii de Management pentru POS "Creşterea competitivităţii economice", cu ocazia semnării a şase contracte de finanţare propuse de Polul Auto Muntenia, din care face parte şi Dacia Renault, Ponta a ţinut să se refere şi la această declaraţie a preşedintelui.

"Dacia se pregăteşte şi construieşte motoare EURO 6 în România, aşa că nu vă luaţi după cine zice că pleacă", a spus Ponta, la finalul discursului ţinut de directorul pentru România al Dacia Renault, Nicolas Maure, în care acesta tocmai anunţase intenţia realizării în România a unor bancuri de testare pentru motoare EURO 6.

 

×
Subiecte în articol: Renault Victor Ponta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close