Antena 3 CNN Economic Biz News Ioana Petrescu, ministrul de finanţe al României, foarte optimistă în faţa jurnaliştilor de la REUTERS: "Vom avea o creştere economică de 3% în acest an"

Ioana Petrescu, ministrul de finanţe al României, foarte optimistă în faţa jurnaliştilor de la REUTERS: "Vom avea o creştere economică de 3% în acest an"

Ioana Petrescu, ministrul de finanţe al României, foarte optimistă în faţa jurnaliştilor de la REUTERS: "Vom avea o creştere economică de 3% în acest an"
de O.P.    |    08 Apr 2014   •   05:59

România ar putea avea o creştere economică de 3 procente în acest an. Declaraţia aparţine Ioanei Petrescu, ministru de finanţe, care a mai spus că există posibilitatea ca unele taxe să fie eliminate, iar impozitul pe profit la firme va fi menţinut la 16 %. Afirmaţiile au fost făcute într-un interviu pentru agenţia Reuters.

"Sunt optimistă şi cred că în acest an vom avea parte de creştere economică, posibil în jur de 3 procente. Şi cred că va fi susţinută de politici fiscale. Şi prin asta vreau să spun că intenţionăm să eliminăm directiva de taxare a profitului reinvestit", a declarat ministrul.

Şi nu este singura măsură de relaxare fiscală anunţată de ministrul Finanţelor. Ministrul român de finanţe a mai declarat pentru Reuters că este adepta prudenţei fiscale iar aceste măsuri vor avea un impact benefic asupra bugetului.

×
Subiecte în articol: Ioana Petrescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close