Antena 3 CNN Economic Biz News Povestea româncei care a vândut legume la tarabă în piață, iar acum conduce peste 400 de magazine în 40 de ţări

Povestea româncei care a vândut legume la tarabă în piață, iar acum conduce peste 400 de magazine în 40 de ţări

Povestea româncei care a vândut legume la tarabă în piață, iar acum conduce peste 400 de magazine în 40 de ţări
Sursa foto: Foto: Facebook/ Teodora Burz
de S.T.    |    20 Iul 2017   •   08:24

La vârsta de cinci ani, Teodora Burz a decretat că trebuie să câştige proprii bani, aşa că şi-a însuşit o mică parcelă din grădina casei părinţilor ei pentru a cultiva cu grijă şi simţ de răspundere vinete, roşii, ceapă şi ardei. „Atunci mi s-a dezvoltat cel mai bine simţul competiţiei şi al lucrului bine-făcut“, spunea Burz, pentru tirnaveni.ro. După „recoltă“, îşi ducea legumele la piaţa din Târnăveni, de una singură. „Oamenii erau încântaţi să cumpere de la un copil, aşa că eram prima care-şi vindea marfa“, mai spune Burz, citată de aceeaşi sursă.

La începutul anilor 2000 Teodora Burz a pus bazele brandului de haine pentru bărbaţi Ziggo House, iar ulterior a lucrat pentru retaileri internaţionali, scrie businessmagazin.ro. De aproape şapte ani este country manager al Orka Holding (care operează magazine sub mărcile Damat, Tween şi D’S) în România şi se ocupă de marketingul şi expansiunea grupului turc la nivel internaţional, care deţine în portofoliu peste 400 de magazine de modă pentru bărbaţi deschise pe aproape 40 de pieţe.

×
Subiecte în articol: legume gradina
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close