Antena 3 CNN Economic Daily Income: Cât de periculoasă este criza din Europa şi cum a "ajutat" situaţia din Grecia la aprofundarea ei

Daily Income: Cât de periculoasă este criza din Europa şi cum a "ajutat" situaţia din Grecia la aprofundarea ei

Daily Income: Cât de periculoasă este criza din Europa şi cum a "ajutat" situaţia din Grecia la aprofundarea ei
09 Iul 2015   •   10:03

Profesorul universitar doctor Dumitru Miron, decanul Facultăţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice, a fost invitatul ediţiei de astăzi a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu".


Discuţiile care se poartă pentru posibilele formări ale unor noi grupuri parlamentare, a fost unul dintre subiectele abordate: "Face parte din dinamica electorală. Oricând coaliţiile se pot uni şi se pot dezbina. Sunt semnale foarte clare că unele componente care se doresc în interes naţional, ale coaliţiei, se află în balanţă. Parlamentul se poate întruni, se poate crea o nouă coaliţie, se poate instala un nou Guvern, astea sunt posibile", a declarat profesorul universitar doctor Dumitru Miron.

Codurile fiscale, care se află acum pe masa preşedintelui şi care ar trebui, indiferent de ce se întâmplă, să fie implementate în Parlament, a fost al doilea subiect abordat în emisiune.

Europa se confruntă cu una dintre cele mai puternice crize pe care le-a întâlnit, una mai gravă decât cea din 2008-2009. Cât de periculoasă este această criză cu care se confruntă şi cum a "ajutat" situaţia din Grecia la aprofundarea ei, un alt subiect dezbătut de Adrian Măniuţiu şi profesorul universitar doctor Dumitru Miron.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close