Antena 3 CNN Actualitate Media A murit realizatorul de televiziune Titus Munteanu

A murit realizatorul de televiziune Titus Munteanu

A murit realizatorul de televiziune Titus Munteanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Dec 2013   •   18:26
Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit la vârsta de 72 de ani, informează Mediafax.

Titus Munteanu a încetat din viaţă miercuri, în jurul orei 13.00, din cauza unei boli respiratorii complexe. Realizatorul de televiziune era internat de două săptămâni la secţia de terapie intensivă a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală.

Trupul neînsufleţit al realizatorului de televiziune Titus Munteanu va fi depus în cursul zilei de joi la Biserica Sfântul Elefterie Vechi din Bucureşti. Titus Munteanu ar urma să fie înmormântat sâmbătă, detaliile privind locul şi ora nefiind făcute publice până în prezent.

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu s-a născut pe 3 octombrie 1941 şi este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România.

Titus Munteanu a fost realizator TV din anul 1966. A semnat numeroase emisiuni de divertisment şi muzicale, cea mai de succes fiind "Şcoala vedetelor".

În 2004, Titus Munteanu a primit Premiul de Excelenţă din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

"A fost un om remarcabil şi cu un simţ deosebit al umorului"

 
Geanina Corondan şi-a exprimat regretul privind decesul lui Titus Munteanu şi a declarat că realizatorul TV a fost un om remarcabil şi cu un simţ deosebit al umorului.

"El a însemnat enorm, enorm (pentru ea, n.r.) şi el poate a plecat fizic, dar va exista pentru noi atât timp cât vor exista oamenii care au muncit cu el şi aceştia sunt de toate vârstele. Oameni care au învăţat profesia asta la cel mai înalt nivel de la un profesionist de top", a declarat aceasta.

Actorul Alexandru Arşinel a declarat că realizatorul TV Titus Munteanu, care a încetat din viaţă miercuri, a fost un imens regizor şi un lansator de vedete, afirmând că regretă enorm dispariţia acestuia.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close