Antena 3 CNN Actualitate Media Anunţul de pe Facebook care i-a scandalizat pe români: "Vom ucide toţi urşii voştri! Sunteţi o ţară ieftină"

Anunţul de pe Facebook care i-a scandalizat pe români: "Vom ucide toţi urşii voştri! Sunteţi o ţară ieftină"

Anunţul de pe Facebook care i-a scandalizat pe români: "Vom ucide toţi urşii voştri! Sunteţi o ţară ieftină"
31 Iul 2013   •   14:44

Postarea unui scoţian care s-a lăudat pe pagina sa de Facebook că organizează vânătoare de urşi bruni în România, "cu toate permisele incluse, dar mai ales cu trofeul garantat", pentru 4.500 de euro, s-a răspândit cu repeziciune în mediul virtual românesc.

"Ofertă de vânătoare de urşi bruni". Pentru doar 4500 de euro, preţ în care este inclusă şi cazarea, transportul, asigurarea şi permisul de vânătoare. Acesta precizează că nu există nicio taxă pentru trofeu, potrivit anunţului postat pe Facebook.

AICI LINK CĂTRE POSTAREA DE PE FACEBOOK  (UPDATE 15.00 - postarea cu oferta de vânătoare a fost stearşă)
 
Mai mulţi prieteni ai paginei de Facebook Antena 3 ne-au sesizat că George Richmond Elliott a făcut o astfel de ofertă de vânătoare, fără să se arate interesat de protejarea acestei specii pe cale de dispariţie în Europa

Mai mult, potrivit ziarulring.ro, o româncă, pe nume Anca T., care i-a scris scoţianului, susţine că a primit următorul mesaj de la acesta:
 
"Da, vom ucide toţi urşii voştri. Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi", a scris bărbatul. Răspunsul complet pe ziarulring.ro.

 
Postarea scoţianului a fost preluată de mai multe site-uri şi bloguri care tratează ocrotirea mediului înconjurător.










×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close