Antena 3 CNN Actualitate Media "Publicitatea creşte România", la prima ediţie a manifestării Ziua Publicităţii la Bucureşti

"Publicitatea creşte România", la prima ediţie a manifestării Ziua Publicităţii la Bucureşti

"Publicitatea creşte România", la prima ediţie a manifestării Ziua Publicităţii la Bucureşti
Sursa foto: Foto: business99.net
31 Oct 2014   •   18:06

Profesionişti din domniul advertisingului, clienţi şi reprezentanţi ai autorităţilor în domeniu s-au reunit în cadrul evenimentului "Ziua Publicităţii". Au dezbătut cu toţii importanţa pe care industria de marketing şi publicitate o are asupra economiei naţionale. 

Evenimentul, organizat sub sloganul "Publicitatea Creşte România", este dedicat  industriei de marketing şi publicitate din România.

Principala temă de discuţie la evenimentul organizat de International Advertising Association Romania a fost importanţa pe care industria de marketing şi publicitate o are asupra economiei naţionale. Reprezentanţii IAA consideră că piaţa de publicitate ar putea reprezenta un factor de creştere economică pe termen lung.

"Publicitatea chiar contribuie la creşterea în România, prima zonă este cea economică. Pur şi simplu publicitatea generază cerere pentru producători, comerţ, lanţuri de distribuţie şi cum ei formează o mare parte din economia României, această cerere, această rotaţie este motorul creşterii economice pentru o mare parte din produsul intern brut", a spus Mihai Bârsan, preşedintele IAA.
 
Mai mult, investiţiile în publicitate duc şi la depolitizarea televiziunilor, radiourilor şi publicaţiilor scrise.

"Investiţiile în publicitate nu au culoare politică, cu cât orice televiziune, radio, presă are mai mult venit din publicitate, cu atât este mai independent din punctul ăsta de vedere şi atunci credem că investiţiile în publicitate au şi acest rol de sănătate socială şi de promovare a unui mediu... este o sursă de finanţare alternativă faţă de.. şi depolitizată", a mai spus el.

Evenimentul a fost organizat sub sloganul "Publicitatea Creşte România" şi este prima ediţie a unicului eveniment dedicat în totalitate industriei de marketing şi publicitate din România.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close