Antena 3 CNN Economic RATB suspendă linia turistică Bucharest City Tour. Câți bani a încasat din buzunarele turiștilor

RATB suspendă linia turistică Bucharest City Tour. Câți bani a încasat din buzunarele turiștilor

RATB suspendă linia turistică Bucharest City Tour. Câți bani a încasat din buzunarele turiștilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Oct 2017   •   13:47

Regia Autonomă de Transport Bucureşti suspendă, începând de luni, linia turistică "Bucharest City Tour", informează RATB, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu. "Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din perioada sezonului rece, improprii desfăşurării transportului cu autobuze supraetajate, începând din data de 16.10.2017, linia turistică 'Bucharest City Tour' va fi suspendată", precizează reprezentanţii regiei. 

Linia turistică este deservită (în perioada primavară - toamnă) de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 de locuri, care circulă pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei. 

Deschisă doar sezonier, în intervalul 15 mai - 15 octombrie, linia turistică a vărsat anul trecut în contul operatorului de transport public, din vânzarea legitimațiilor de călătorie, peste un milion de lei, cu 16% peste încasările din 2014, suma atrasă lunar fiind cu 22.175 lei peste cea din sezonul anterior, potrivit profit.ro.

Cardul de călătorie poate fi cumpărat direct din autobuz, la prețul de 25 de lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, prețul lui este 10 lei. 
 

×
Subiecte în articol: RATB
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close