Antena 3 CNN Economic Soluţie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale să fie mai valoroase. Ce propune ministrul Finanţelor

Soluţie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale să fie mai valoroase. Ce propune ministrul Finanţelor

Soluţie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale să fie mai valoroase. Ce propune ministrul Finanţelor
de S.T.    |    05 Mai 2015   •   22:09

O soluţie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale să fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile câştigătoare aferente unei luni, să fie selectaţi doar 100 de câştigători, astfel încât suma primită să fie consistentă, iar solicitarea bonului să fie stimulată, afirmă ministrul Finanţelor.

"Este o soluţie, şi anume aceea ca să se păstreze aceeaşi abordare de a se extrage luna, ziua respectivă, bonurile fiscale din acea zi, eventual fără niciun fel de valoare - că ideea e să stimulezi solicitarea bonului fiscal, nu neapărat valoarea acestuia - iar din acele bonuri, din acea perioadă, să se facă o nouă extragere, să spunem o sută de câştigători, la care să se împartă acel premiu de un milion de lei, astfel încât câştigurile să fie unele consistente", a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

El a precizat că ministerul de resort va definitiva noua modalitate de desfăşurare a acestei loterii.

Pentru prima loteria a bonurilor fiscale, organizată a doua zi de Paşte, au fost deocamdată depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiilor, bugetul total aferent acestei extrageri, de un milion lei, urmând să fie împărţit, conform procedurii actuale, la numărul total de câştigători. În aceste condiţii, valoarea premiului pentru fiecare bon câştigător se ridică, la acest moment, la 66 lei.

Următoarea extragere de bonuri fiscale este programată pentru luna iulie.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close