Antena 3 CNN Externe Adevărul ascuns de familia regală despre Prinţesa Diana. "Am trimis nişte oameni să te UCIDĂ"

Adevărul ascuns de familia regală despre Prinţesa Diana. "Am trimis nişte oameni să te UCIDĂ"

Adevărul ascuns de familia regală despre Prinţesa Diana. "Am trimis nişte oameni să te UCIDĂ"
de O.P.    |    09 Sep 2014   •   10:21

Prințesa Diana ar sunat-o pe Camilla Parker Bowles în mijlocul nopții pentru a o amenința că a trimis pe cineva să o ucidă, susține Penny Junor, o biografă a familiei regale britanice, într-un articol apărut duminică în Daily Mail.

Potrivit acesteia, Diana vedea conspirații peste tot și trimitea mesaje anonime, agitate și uneori de-a dreptul vitriolice, mai multor persoane, printre care secretarul ei privat, Patrick Jephson, sau lui Tiggy Legge-Bourke, îngrijitoarea angajată de Prințul Charles pentru a avea grijă de copii după despărțirea lor.

Până și Camilla — povestește Junor — a avut parte de telefoane de amenințare. Prințesa i-a telefonat Camillei în mijlocul nopții, atunci când aceasta se afla singură în casă, în mijlocul pustietății. "Am trimis niște oameni să te ucidă. Sunt afară, în grădină. Uită-te pe fereastră; îi poți vedea?", i-ar fi spus Diana Camillei. Potrivit tabloidului britanic, o nouă carte scrisă de Penny Junor va face în curând dezvăluiri despre viața interioară agitată a prințului Harry care va împlini săptămâna viitoare 30 de ani.

Sâmbătă, într-un articol apărut în aceeași publicație, Junor a povestit despre chefurile dezlănțuite la care a participat Harry, despre tensiunile cu familia Middleton și despre numeroasele sale flirturi, iar duminică despre "educația toxică" care i-a marcat viața.

Articolele publicate în Daily Mail sunt extrase din cartea "Prince Harry: Brother, Soldier, Son", care va fi publicată joi de editura Hodder & Stoughton, la prețul de 20 de lire sterline.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close